Design

The designers and architects have worked together with meticulous attention to detail and privacy, security, flexibility and functionality in mind. The exterior is inviting yet sophisticated with its glass facade and commercial foyer with leather furnishings, vitrified ceramic tiles, glass and a fresh colour palette incorporating striking red features - reflecting an image of quality and excellence. The lifts are located in the centre of the building, leaving the suites entirely pillar-free. Each floor offers male, female and accessible bathrooms, a kitchenette and ducted air-conditioning.

The building design incorporates functional features with sustainability in mind, including:

- Rainwater captured and used for toilet flushing
- Energy-efficient ducted inverter air-conditioning units with individual suite climate control- Functional and energy-efficient T5 flourescent lights fitted in each suite

Lobby lights timed to switch off, with movement sensors for after-hours access- Two spacious energy efficient Otis lifts use regenerative drives, capturing heat energy for use and reducing energy demand on the building by 70%- Viridian e-vantage glass used throughout, with natural sunlight- Thermally insulted roof